Pryd väggarna med dina favoritböcker

Hela syftet med en bok är att läsa den, men visste du att du kan göra mycket mer med dina böcker än så? Om du är en riktig bokmal har du säkerligen en och en annan bok liggandes någonstans i hemmet. Dra nytta av papprets unika egenskaper och använd böcker för att pryda dina väggar!

Att använda boksidor som tapeter är ganska ovanligt, men väldigt unikt och uppskattat. Genom att använda boksidor kan du själv skapa berättelser på dina väggar, antingen med hjälp av din favoritbok eller med boksidor från poesi eller faktaböcker.

Så inreder du hemmet med böcker

Det finns flera sätt att gå tillväga för att tapetsera väggarna med böcker. Vi rekommenderar att du först investerar i högkvalitativ väggfärg, för att på så sätt säkerställa att väggarna har den grundfärg som du vill att de ska ha. Här kan du välja mellan regnbågens alla kulörer för att hitta den som passar dig bäst. Väljer du dessutom väggfärg från Familjetapeter garanteras en bra täckning redan efter första lagret!

3 sätt att tapetsera med böcker

1. Använd riktigt många boksidor och skapa en komplett tapet över alla väggar.

2. Välj ut en vägg som du dekorerar med boksidor likt en fondvägg för ett intrycksfullt rum.

3. Använd boksidor för att skapa en vacker bård.

Tips! Dina gäster kommer med största sannolikhet att läsa på dina väggar. För bästa möjliga resultat kan det därför vara en god idé att låta bokväggen ha ett specifikt tema. Det kan t.ex. vara poesi från dina favoritpoeter, fakta om något som just du finner intressant eller sidor från din favoritbok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *