Köp böcker som pensionär

Att vara pensionär är inte det lättaste. Många pensionärer har det svårt ekonomiskt, vilket leder till att de behöver välja bort en del intressen. Till exempel böcker. Men som tur är finns det saker du som pensionär kan göra för att spara pengar, vilket du får tips om nedan.

Utnyttja rabatter

Det finns rabatter för seniorer som du kan utnyttja för att spara en bra slant. Det finns sidor som har samlat alla aktuella pensionärsrabatter, vilket är smidigt för att du ska kunna ha koll och nyttja de rabatter som finns. Det finns många olika sorters rabatter inom alla kategorier och därmed kan du spara pengar inom alla kategorier och lägga de slantar du får över till att exempelvis köpa nya böcker som du vill läsa. Några exempel på kategorier är teknik, hälsa, boende, mat och nöje. Det finns även erbjudanden och rabatter för dig som vill resa och se världen eller Sverige. Sidan är enkel att navigera och det enda du behöver göra är att bli medlem, vilket är gratis, och därefter får du tillgång till alla erbjudanden.

Förutom att du kan utnyttja rabatter för att spara undan de pengar du får över till att köpa böcker finns det även rabatter för dig som gillar att lyssna på ljudböcker. Det finns flera ljudbokstjänster som erbjuder en generös rabatt eller en gratis prova på-period för pensionärer som kan vara värd att kolla in om du gillar att lyssna på ljudböcker. Eller om du är nyfiken på att börja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *